TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Küllü Kumral Saç Rengi Kimlere Yakışır? Küllü Renkler Akar mı? Bakımı Nasıl Yapılır?

Kumral saç rengi, doğal güzelliği ve sıcak tonlarıyla dikkat çeker. Ancak, zamanla kumral tonları akabilir ve turunculaşabilir. Kuaför Sedat Taptık kumral saçlılar için birkaç öneride bulunuyor...

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2023 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2023 16:26
Kaynak: SARE ALİYE AKÇAY
Küllü Kumral Saç Rengi Kimlere Yakışır? Küllü Renkler Akar mı? Bakımı Nasıl Yapılır?

Kumral saç rengi ve Küllü saç renkleri akmaya ve turunculaşmaya meyilli renkler olarak biliniyor. Bakımı oldukça zor ve uğraş gerektiren bu saç renklerinin mutlaka bir profesyonel tarafından boyanmasını vurgulayan Kuaför Sedat Taptık kumral saç bakımı ile ilgili tüyolar verdi. 

sedattaptık

Kumral saç rengi ile boyanmış saçların özellikle renk koruyucu özelliklere sahip ürünler ile yıkanması gerektiğini söyleyen Kuaför Sedat Taptık ''güneşe çıkarken saçları güneş koruyucu sprey veya serumlarla saçınızı koruyabilirsiniz. Sıcak su, saç kurutma makinesi ve diğer ısıya maruz kalan araçlar, saç renginin solmasına neden olabilir. Düşük sıcaklıkta su kullanımını, saçları kuruturken ısıya karşı koruma ürünlerini ve sık sık ısı uygulamaktan kaçının.'' diye uyardı. 

Serenay Sarıkaya'nın saç rengi nedir ? Serenay Sarıkayanın saç renginin formülü ne? 

Serenay Sarıkaya'nın açık küllü kumral saç rengi kendisinin doğal saç rengi. Bazı zamanlar kullandığı, saç aralarına sarı balyaj tonlarıda dikkat çekiyor. Bu tonlar siyah ve koyu saçlara pek uygun olmayıp eğer boyanacaksa bu konuda profesyonel destek alarak saçı boyamaya dikkat edilmesi gerekiliyor.

Oyunculuk performansı ile, en sevilen ve beğenilen yüzlerden biri olan Serenay Sarıkaya kendine özgü tarzı, hafif makyajı ve doğal saçları ile dikkat çekmeyi başarıyor. Sarıkaya'nın saç rengi oldukça beğenilen ve son zamanların popüler olan saç renklerinden biri. 

Kaynak: SARE ALİYE AKÇAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.