TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis mangalcıları hırsızlığa karşı uyardı

Adana polisi, mesire alanlarında piknik yapan vatandaşlara broşür dağıtarak, hırsızlara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2023 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2023 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Polis mangalcıları hırsızlığa karşı uyardı

İbrahim Baysal

(İLKHABER)- Adana'da hafta sonları mesire alanları, piknik yapmak ve mangal keyfi yapmak isteyenlerle dolup taşıyor. Ancak bu keyifli etkinlikler, beraberinde güvenlik endişelerini de getiriyor. Adana Emniyet Müdürlüğü, artan mesire alanı ziyaretçi sayısı nedeniyle vatandaşları hırsızlık ve güvenlik konularında uyararak farkındalık oluşturuyor.

Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ile Çukurova ve Sarıçam İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu mesire alanlarında önlem aldı. Polis piknik yapmaya gelen vatandaşları durdurup, onları hırsızlara karşı uyardı. Polis “piknik yaparken soyulmayın” diyerek araçlarında değerli eşya bırakmamaları, araçlarını piknik yaptıkları yerde görecekleri bir alana koymalarını söyledi. Ayrıca polis, vatandaşlara piknik alanında ne yapmaları gerektiğini ve hırsızlara karşı ne gibi önlemler almaları gerektiğini anlatan broşürler dağıttı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.