TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şimşekler 3 puan peşinde

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2023 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2023 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Şimşekler 3 puan peşinde

Firdevs ARSLAN-ÖZEL HABER 

ADANA (İLKHABER) – Adana Demirspor, Süper Lig 29. Hafta maçında sahasında konuk edeceği Kasımpaşaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Maç hazırlıklarını sürdüren Güney ekibi 3 puanı alıp zirve yolunda çıkışını sürdürmek istiyor.

Süper Ligde 28. hafta devam ederken, ligin performansıyla dikkat çeken ekibi Adana Demirspor, bu hafta maç yapmayacak. Rakip Gaziantep FK’nın deprem nedeniyle ligden çekilmesi nedeniyle bu haftayı BAY geçen mavi-lacivertliler, ligin 29. haftasında kendi sahasında karşılaşacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Bu sezon hedefini ilk 4 ve Avrupa olarak belirleyen Adana ekibi, Kasımpaşa maçından mutlak 3 puan almanın hesabını yapıyor. Dün Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde Adana Demirspor Tesisleri'nde dün yapılan idman, topla ısınma hareketleriyle ile başlayan antrenman, pas çalışması ile devam etti. Taktik çalışma ile antrenman son buldu.

Adana Demirspor, ligde geride kalan periyotta 44 puanla ligde 4. sırada yer alırken, Kasımpaşaspor ise 29 puanla 11. sırada yer alıyor. Bu sezon oynana ilk maçı Adana Demirspor, 4-1 almıştı.

Bu arada Adana Demirspor, iç sahada namağlup unvanını koruyor. Güney ekibi, Kasımpaşa maçının ardından Konyaspor deplasmanı, ardından ise peş peşe oynayacağı Kayserispor ve Alanyaspor maçlarını kendi seyircisi önünde oynayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.