TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yılbaşı Öncesi Randevularınızı Erkenden Alın

Yılbaşı yaklaşırken kadınlar şıklık yarışına girmek için hazırlık yapmaya başladı. Kuaförlerde ise randevular şimdiden doldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2023 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2023 16:28
Kaynak: SARE ALİYE AKÇAY
Yılbaşı Öncesi Randevularınızı Erkenden Alın

Yılbaşı gecesi için planlar yapanların, saç ve makyaj gibi detaylara önem vermesi, kuaför salonlarına olan talebi artırıyor. Kuaförlerde yaşanacak yoğunluk, randevu almak isteyenleri beklenmedik sürprizlerle karşı karşıya bırakabilir.
Kuaför Sedat Taptık, yılbaşı öncesinde kuaför salonlarında yoğunluk yaşandığına dikkat çekerek, "Yılbaşı gecesi için plan yapanlar için önemli bir detayı atlamamak gerekiyor. Saç, makyaj, manikür, pedikür gibi hizmetlerde yaşanacak yoğunluk, randevu almak isteyenleri beklenmedik sürprizlerle karşı karşıya bırakabilir. Bu nedenle, müşterilerimizden ricam, yılbaşı öncesi randevularını erkenden alarak kendilerine rahat bir planlama yapmalarıdır" dedi.


Kuaför Sedat Taptık, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek ve bekleme sürelerini en aza indirebilmek adına ekstra önlemler aldıklarını belirtti. Ancak, yoğunluğunun talepleri karşılamakta zorlayıcı olabileceğini ifade ederek, "Müşterilerimizle birlikte daha önce belirlediğimiz saatlerde randevularını alarak, kendilerine uygun bir zaman diliminde hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Bu sayede herkesin yılbaşı gecesini rahat ve huzurlu bir şekilde geçirmesini hedefliyoruz" diye ekledi.

Kaynak: SARE ALİYE AKÇAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.