TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yılbaşında alınabilecek hediye önerileri

Yılbaşında sevdiklerinize alabileceğiniz ve en çok satılan hediye önerileri.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2023 23:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2023 23:10
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
Yılbaşında alınabilecek hediye önerileri

Yılbaşı yaklaştıkça hediye telaşı da başladı. Peki yeni yıla girerken insanlar sevdiklerine en çok hangi ürünleri almayı tercih ediyor? Hediyelik bir dükkanın çalışanı Oğuz Örel, şu an yılbaşıyla ilgili en çok satılan ürünlerle ilgili bilgiler verdi.


Örel, "Yılbaşıyla ilgili elimizde genellikle çam ağacı süsleri fazla. Noel baba ve kardan adam temalı ürünler de elimizde çok fazla ve bunlar genelde çok fazla satılıyor dedi. 


Şu an en çok satılan ürünlerin kar küreleri olduğunu vurgulayan Örel, "Fakat onun dışında kupalara gerçekten çok büyük bir talep var. Yılbaşı yaklaştıkça insanlar sevdiklerine genellikle yeni yıl temalı kupalar almayı tercih ediyorlar. Üzerinde yılbaşına özgü figürlerin bulunduğu kupalar özellikle en çok tercih edilenler oluyor" şeklinde konuştu. 

Bunlar dışında çocuklar arasında en çok tercih edilenlerin de oyuncaklar olduğuna değinen Örel, konuşmasınn devamında şunları da söyledi:
Yılbaşına özel getirdiğimiz oyuncaklar elimizde mevcut ve bunları gören çocuklar gerçekten çok seviyor. Yetişkinler de genellikle çocukları için bunlardan almayı tercih ediyor. Hediyelikler dışında yılbaşı ağaçları da oldukça soruluyor ve tercih ediliyor. 2 çeşit yılbaşı ağaç konseptimiz var. Bunlardan biri sahte görünümlü ağaç. Bir diğeri de gerçeğe çok yakın görünen yılbaşı ağacı. Boyutlarına ve çeşitlerine göre ağaçlarımız 150 TL ile 3.000 TL arasında değişim gösteriyor." 


Yılbaşında satışların da artığından söz eden Örel, normalden çok daha fazla satışın olduğuna da değindi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.