TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özhaseki, AK Parti eser ve hizmet siyaseti yapıyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti'nin eser ve hizmet siyaseti yaptığını, mazeret üretmeden, kimseyi dışlamadan, ayrıştırmadan herkese hizmet ettiğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2022 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2022 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Özhaseki, AK Parti eser ve hizmet siyaseti yapıyor

Selma Ataş

ADANA (İLKHABER)- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti'nin eser ve hizmet siyaseti yaptığını, mazeret üretmeden, kimseyi dışlamadan, ayrıştırmadan herkese hizmet ettiğini belirtti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki,  AK Parti grup başkanvekilleri ile Yüreğir Belediyesini ziyaret etti. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’den çalışmaları hakkında bilgiler alan heyet, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretin ardından Yüreğir Belediyesi Meclis Salonu'nda açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP'li başkanların yönettiği 11 büyükşehirde meclis grup başkanvekillerinin katılımıyla aylık toplantı yaptıklarını söyledi. Bu ayki toplantıyı Adana’da yaptıklarını dile getiren Özhaseki, yaptıkları toplantılarda grup başkanvekillerinin duygularını, düşüncelerini, şehirlerinde yapılanları ve yapılmayanları paylaştıklarını söyledi.


AK Parti'nin eser ve hizmet siyaseti yaptığını, mazeret üretmeden, kimseyi dışlamadan, ayrıştırmadan herkese hizmet ettiğini belirten Özhaseki, “Çok şükür bunun da neticesini alıyoruz zaten. Tabii herkesin de böyle yapmasını istiyoruz. Ne yazık ki üzülerek söylüyorum CHP'li arkadaşlarımızın 11 büyükşehirde de belki ufak tefek farklılıkları vardır ama yaptıkları en güzel şey algı operasyonu. Beceremedikleri, iş yapamadıkları halde, iş yapıyormuş gibi bir hava vermek ve böylece hayatlarını sürdürmek. İnsanlar biraz renkli bir şekilde söylenenlere geçici olarak da olsa inanabilirler, ama bütün söylenen o yanlış sözler, o algı oluşturmaya çalıştığınız yanlış beyanlar bir müddet sonra uçar. Gerçeklikle karşı karşıya kalır. Vatandaş döner en sonunda belediye başkanına der ki 'seçim zamanı geldiğinde ben sana kocaman bir bütçe verdim. Sen de bana vaatte bulundun. Mührü de verdim sana. Ne yaptın kardeşim der?' Hadi söyle bakayım” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.