TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öztok’un adaylığı heyecan yarattı

Adana’nın tanınmış iş insanı Cahit Öztok 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel seçimde Milliyetçi Hareket Partisinden Adana Milletvekili Aday Adayı olmak üzere MHP Genel Genel Merkezinde resmi adaylık başvurusunu yaptığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2023 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2023 18:20
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Öztok’un adaylığı heyecan yarattı

ADANA(İLKHABER)- Adana’nın tanınmış iş insanı Cahit Öztok 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel seçimde Milliyetçi Hareket Partisinden Adana Milletvekili Aday Adayı olmak üzere MHP Genel Genel Merkezinde resmi adaylık başvurusunu yaptığı öğrenildi.

 

Adana’da uzun dönemdir MHP içerisinde politika yapan Öztok, siyasi çalışmalarının yanında sosyal konularda da aktif olarak yer alan ve çok sayıda sivil toplum kuruluşuna destek veren birisi olarak tanınıyor.

ÖZTOK’UN ADAYLIĞI HEYECAN YARATTI

Milletvekili aday adaylığı resmi başvurusunu sosyal medyadaki şahsi hesaplarında paylaşan Cahit Öztok’un bu paylaşımına Adanalı hemşerileri büyük ilgi göstererek destek verdikleri gözlendi. Öztok, sosyal medya paylaşımında  “Ankara’daki kutlu dergâhımıza gelerek 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi için Adaylık müracaatımızı yaptık. Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek devletimiz ve milletimiz için yolunda yürüyeceğimizi ifade ettik. Cenabı Allah bize; Devletimiz, milletimiz, partimiz ve güzel Adana’mıza hizmet etmeyi nasip eylesin Yolumuz uzun ve meşakkatli. Tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Yolları ve bahtları açık olsun” ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.