TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Plakasız ve plakaları kapatılmış motosikletler yakalandı

Kentte genel güvenlik için risk oluşturan plakasız ve plakaları kapatılmış motosikletler ile ilgili çalışmalar yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2022 18:35
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2022 18:35
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Plakasız ve plakaları kapatılmış motosikletler yakalandı

Selma Ataş

Özel haber

ADANA (İLKHABER)-Kentte genel güvenlik için risk oluşturan plakasız ve plakaları kapatılmış motosikletler ile ilgili çalışmalar yapıldı.

Trafikte düzeni sağlamak amaçlı gece gündüz demeden görevlerinin başında olan trafik polisleri çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından motosikletler ile ilgili denetimlerini gerçekletirdi.

Kentin birçok noktasında yapılan denetimlerde başta genel güvenlik için risk oluşturan plakasız, plakaları kapatılmış motosikletler tek tek tespit edilerek durduruldu. Durdurulan bu motosikletler ilgili gerekli yasal işlemler uygulandı.

Denetimlerde birçok motosikletinde evraklarının tam olmadığı tespit edildi. Evrakları tam olmayan motosikletler tespit edilerek gerekli işlemlerin ardından trafikten men edildi.  Adana İl Emniyet Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan bilgi paylaşımında ise şu ifadelere yer verildi;

“Trafik Denetleme Şube Müdürlüğümüzce ilimizin farklı noktalarında, başta genel güvenlik için risk oluşturan plakasız, plakaları kapatılmış, evrakları tam olmayan motosikletler tespit edilerek gerekli işlemlerin ardından trafikten men edilmiştir.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.