TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Plastik geri dönüşüm fabrikasında büyük yangın

Adana’da geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın korkuttu. Alevlerin kısa sürede sardığı fabrikada yangın, fabrika içerisinde bulunan araçların da patlamasına neden oldu. Yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibinin yanı sıra TOMA’lar ve bir helikopter destek verdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2019 20:14
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2019 20:14
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Plastik geri dönüşüm  fabrikasında büyük yangın

ADANA (İHA) - Adana’da geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın korkuttu. Çevreye sıçrama tehlikesinin de olduğu yangının kontrol altına alınabilmesi için çalışmalar sürüyor.  

  Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşiloba Mahallesi’ndeki bir plastik geri dönüşüm fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede sardığı fabrikada yangın, fabrika içerisinde bulunan araçların da patlamasına neden oldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

  Dumanların gökyüzünü kapladığı yangın, kentin birçok noktasından da görüldü. Olay yerine gelen polis ekipleri, patlama riskine karşı alanı şeritlerle çevirerek vatandaşları fabrikadan uzaklaştırdı. Olayı gören bir vatandaş, “İçerideki kamyonetler, trafolar patladı. Benim canım yanıyor. Şu anda içeride kalan yok” diye konuştu.

  Ölen ya da yaralanan olmadığı yönünde bilgi edinilen yangının kontrol edilmesi için itfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sürüyor.

YANGINA ‘TOMA’ TAKVİYESİ

Adana’da geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangını söndürme çalışmalarına TOMA’lar da destek verdi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de desteğe geldi.

  Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ın bizzat yönettiği yangında TOMA’lar da yangının söndürülmesi için büyük çaba gösterdi. Ayrıca yangının söndürülmesine bir helikopter de destek verdi. Yangının kontrol altına alınması için çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.