TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Play-off yolu

Yazının Giriş Tarihi: 27.03.2023 17:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.03.2023 17:58

Mislicom Sultanlar Ligi ekiplerinden kentimizin önemli ekibi Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, play-off yolunda emin adımlarla ilerliyor. Lig zorlu ve 21 hafta geride kaldı. Ekibimiz, geride kalan 20 haftada 10 galibiyet aldı ve 7. sırada kendine yer buldu.

Hedef; play-off ve şimdiye kadar gidişat gayet iyi.. Özellikle son üç maçında da galip gelmeleri çok iyi oldu bence.. Çünkü önümüzde zorlu Fenerbahçe ve lider Eczacıbaşı maçları var. Fenerbahçe’den belki puan koparabiliriz ama Eczacıbaşı maçı zor. Onlar şuan namağlup te ekip.. O bakımdan diğer maçlardan alınacak puanlar hedef için çok önemli..

Ligin 22. Hafta maçında kendi evinde Fenerbahçe ile 01 Nisan 2023 Cumartesi günü, ligin 23. Haftasında ise 08 Nisan 2023 Cumartesi günü lider Eczacıbaşı Dynavit deplasmanına çıkacak. Bu iki maç sonrası ise oynanacak maçlar bence ekibimiz için rahat olur diye düşünüyorum.

Sultanlarımızın şuan bir maç eksikleri var ve o maç da bugün THY ile ve hem de Adana’da oynanacak. Bu maçı da alırlarsa 6. Sıraya yükselecekler. Bence bu avantajı yi değerlendirmeliler. Kendi ev ve taraftarı önünde 3 puanı alıp play-off yolunda önemli bir adımı daha geride bırakacaklardır.

Evet! Sultanlar ligi zorlu ve bir o kadar da keyifli.. Adana’mızın gururu Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, yan, sultanlarımız bugün oynayacakları Türk Hava Yolları (THY) maçıyla bu zorlu yolda çıkışını sürdürecektir. Başarılar..

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.