SON DAKİKA
Hava Durumu

Adana'da 33 Yıl hapis ceza ile aranan hırsız, güvenlik kameralarına yakalandı

Adana'da 2 farklı işyerinden televizyon çalan ve 33 yıl hapis cezası ile aranan hırsız, güvenlik kameralarındaki görüntüler sayesinde yakalandı. Şüpheli, polis ekiplerinin yaptığı operasyonla saklandığı yerde tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2025 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2025 10:16
Kaynak: İHA
Adana'da 33 Yıl hapis ceza ile aranan hırsız, güvenlik kameralarına yakalandı

Adana'nın Seyhan ilçesinde, 23 ve 24 Ocak tarihlerinde gerçekleşen televizyon hırsızlıkları, güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Şüphelinin kimliği yapılan detaylı incelemelerle ortaya çıktı ve 33 yıl hapis cezası ile aranan hükümlü Rıdvan A., polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Hırsızlıklar Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Gülbahçesi ve Dumlupınar Mahallesi’nde bulunan iki farklı işyerinden televizyon çalınırken, olaylar güvenlik kameralarına kaydedildi. Çalınan televizyonların bulunduğu işyerlerinin güvenlik kameralarını inceleyen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin kimliğini tespit etti.

33 Yıl Hapis Cezasıyla Aranan Rıdvan A. Yakalandı

Yapılan kamera incelemeleri ve araştırmalar neticesinde, hırsızlıkları gerçekleştiren kişinin 33 yıl hapis cezası ile aranan Rıdvan A. olduğu belirlendi. Hırsızlık suçlarından aranan şüpheli, polis ekiplerinin saklandığı adrese düzenlediği operasyonla yakalandı.

Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi, Tutuklandı

Gözaltına alınan Rıdvan A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Rıdvan A.'nın, işlediği suçlardan dolayı daha önce aldığı 33 yıl hapis cezası bulunuyordu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.