TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana'da kapısı açık seyreden otobüsten düşen kadın ağır yaralandı

Adana'da bir otobüsten inmeye çalışırken dengesini kaybeden kadın ağır şekilde yaralandı. Olay, araç içi güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 09:44
Kaynak: Haber Merkezi

Adana'nın Merkez Sarıçam ilçesinde, Balcalı Mahallesi Güney Kampüs Yolu'nda meydana gelen olayda, Vedat K. idaresindeki kapısı açık ilerleyen yolcu otobüsünde dramatik bir kaza yaşandı. Otobüsten inmek isteyen Hatice S., dengesini kaybederek yola düştü.

Olayın ardından çevredeki vatandaşların hemen ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın, sağlık ekiplerince hızla olay yerine ulaştırılan Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, Hatice S.'nin sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.

Adana'da kapısı açık seyreden otobüsten düşen kadın ağır yaralandı 2

Yaşanan kaza anları, otobüs içerisinde bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, kadının otobüsten düştüğü anı gözler önüne seriyor.

Olayla ilgili yetkililer, soruşturmanın devam ettiğini ve yaşanan kaza ile ilgili gerekli incelemelerin sürdüğünü belirtti. Ayrıca, seyir halindeyken otobüs şoförünün sigara içtiği görüntüler de dikkat çekti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.