Adana'da kaybolan 12 yaşındaki çocuk, komşusunun damında uyurken bulundu

Adana Feke’de oyun oynarken kaybolan 12 yaşındaki A.B., AFAD ve arama kurtarma ekiplerinin 5 kilometrelik alandaki araması sonucu komşusunun damında uyurken bulundu. Sağlık durumu iyi olan çocuk ailesine teslim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2025 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2025 10:31
Kaynak: İHA
Adana'da kaybolan 12 yaşındaki çocuk, komşusunun damında uyurken bulundu

Adana'nın Feke ilçesinde dün kaybolan 12 yaşındaki çocuğu AFAD ekipleri komşusunun damında uyurken buldu. Sağlık durumu iyi olan çocuk ailesine teslim edildi.Adana'nın Feke ilçesine bağlı Kovukçınar Mahallesi'nde yaşayan A.B., bahçede oyun oynarken bir anda gözden kayboldu. Ailesi, çocuğu bulamayınca durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine Feke İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile AFAD koordinesinde arama çalışması başlatıldı.

Dün akşam saatlerinden bu yana süren aramalarda, yaklaşık 5 kilometrelik bir alanda tarama yapıldı. Çalışmalara Yesevi Arama Kurtarma (YAK) ekipleri de destek verdi. Köy sakinlerinden birinin, bir evin damında bir çocuğun yattığını ihbar etmesi üzerine ekipler belirtilen adrese yönlendirildi. AFAD ve YAK ekipleri, A.B.'yi damda uyurken buldu. Sağlık durumu iyi olan çocuk ailesine teslim edildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.