SON DAKİKA
Hava Durumu

Adana’da madde ticaretinden yargılanan sanığa 10 yıl hapis cezası

Adana’nın Seyhan ilçesinde, kıyafetine gizlediği maddeyle yakalanan tutuklu sanığa 10 yıl hapis ve 100 bin lira adli para cezası verildi. Sanık, suçlamaları reddederek tahliye talebinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2025 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2025 11:38
Kaynak: AA
Adana’da madde ticaretinden yargılanan sanığa 10 yıl hapis cezası

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, kıyafetine gizlediği maddeyle yakalanan tutuklu sanığa 10 yıl hapis ve 100 bin lira adli para cezası verildi.Adana 12. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanık T.C.S. cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi aracılığıyla katıldı. Sanığın avukatı da salonda hazır bulundu.

Cumhuriyet savcısı, esas hakkındaki mütalaasında, 14 Ağustos 2024'te polis ekiplerince Ali Bozdoğanoğlu Bulvarı'nda durumundan şüphelenilerek durdurulan T.C.S'nin pantolonunun kemer kısmına gizlenmiş halde 8,03 gram madde ele geçirildiğini belirtti.

Savcı, olay tespit ve yakalama tutanaklarıyla sanığın cep telefonunda tespit edilen madde ticaretine ilişkin yazışmaların da dikkate alınarak T.C.S'nin, "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan cezalandırılması ve mevcut halinin devamına karar verilmesi yönünde görüş sundu.

Sanık T.C.S. ise savunmasında hakkındaki suçlamaları reddederek, tahliye ve beraat talebinde bulundu.Mahkeme heyeti, "madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan 10 yıl hapis ve 100 bin lira adli para cezasına çarptırdığı sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.