TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana ve Muğla'da 'KALKAN-21' operasyonu ile göçmen kaçakçılarına darbe

Türkiye, Muğla ve Adana'da düzenlediği KALKAN-21 operasyonlarında göçmen kaçakçılığına karşı kararlılıkla hareket ediyor. Operasyonlar neticesinde 16 organizatör yakalanırken, güvenlik güçlerinin ve Göç İdaresi Başkanlığı'nın koordineli çalışmalarıyla düzensiz göç ve kaçakçılığa karşı sıkı bir mücadele sürdürülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2024 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2024 11:11
Kaynak: AYDIN GÖKÇEOĞLU

Türkiye, düzensiz göç ve göçmen kaçakçılığıyla etkin bir şekilde mücadele etmeye devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali YerlikayaMuğla ve Adana'da göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik düzenlenen 'KALKAN-21' operasyonlarında 16 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını duyurdu.

Operasyon kapsamında;

Muğla'da 5 organizatörün yakalandığı operasyonda, 3 kişi tutuklandı ve 2 kişi hakkında adli kontrol kararı alındı. Adana'da ise 11 organizatörün yakalandığı operasyonda, 9 kişi tutuklandı ve 2 kişi hakkında adli kontrol kararı verildi.

Operasyonlar sonucunda çok miktarda döviz ve Türk Lirasına da el konuldu. Güvenlik güçlerinin ve Göç İdaresi Başkanlığı personelinin koordineli çalışmalarıyla gerçekleştirilen operasyonlar, Türkiye'nin düzensiz göç ve göçmen kaçakçılığına karşı kararlı tutumunu bir kez daha ortaya koydu.

Operasyonları gerçekleştiren kahraman polisler ve Göç İdaresi Başkanlığı personeli tebrik edilirken, halkın desteği ve dualarıyla çalışmaların sürdürüleceği belirtildi.

Kaynak: AYDIN GÖKÇEOĞLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.