Antalya Serik’te kanlı çatışma: 2 ölü, 1 yaralı – Silahlı kavga kamerada

Antalya’nın Serik ilçesinde iki grup arasında çıkan tartışma, kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı; kavga anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2025 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2025 10:58
Kaynak: İHA
Antalya Serik’te kanlı çatışma: 2 ölü, 1 yaralı – Silahlı kavga kamerada

Antalya Serik’te Belek Mahallesi’nde iki grup arasında çıkan tartışma, kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı; kanlı anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Antalya’nın Serik ilçesi Belek Mahallesi 45. Sokak’ta sabaha karşı saat 04.00 sıralarında meydana gelen olayda, Alper Al (22) ve Ahmet Koç (25) bir gayrimenkul ofisine geldi. Taraflar arasında önceden yaşanan husumet nedeniyle başlayan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü.

Olayda tabanca ve av tüfeği kullanıldı. Açılan ateş sonucu Ahmet Koç işyeri içinde, Alper Al ise sokak üzerinde yaşamını yitirdi. Henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi ise yaralandı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, ölenlerin hayatını kaybettiğini teyit ederken, yaralı kişi hastaneye kaldırıldı.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIYAN DEHŞET ANLAR

Olay anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, tarafların otomobille olay yerine gelmesi, birinin elinde tüfek taşıması, ardından karşılıklı ateş açılması ve kaçmaya çalışan kişinin vurularak yere yığılması net bir şekilde görüldü.

Polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı ve kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.