TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Banu Parlak'ın işyerinin kurşunlanmasıyla ilgili dava başladı: Dilan Polat mahkemeye ağlayarak geldi

Banu Parlak'ın işyerinin kurşunlanmasıyla ilgili Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile aralarında Sezgin Polat'ın da bulunduğu 11 sanığın yargılanmasına başlandı. İşte davaya dair detaylar.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
Banu Parlak'ın işyerinin kurşunlanmasıyla ilgili dava başladı: Dilan Polat mahkemeye ağlayarak geldi

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın işyerinin kurşunlanması olayıyla ilgili dava başladı. Dilan Polat ve Engin Polat çifti, Sezgin Polat ve diğer 8 sanık, Küçükçekmece 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanmaya başlandı.

Dilan ve Engin Polat'a 8 Yıla Kadar Hapis Cezası İsteniyor

Dilan Polat ve Engin Polat çifti, "Mala zarar verme" ve "Birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit" suçlarından 8 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanıyor. Mahkeme sürecinde sanıkların duruşmaya nasıl geldiği dikkat çekti. Dilan Polat'ın ağlayarak salona girmesi ve kızına dokunmasına izin verilmemesi, mahkeme salonunda yaşananları gözler önüne serdi.

banu parlak

Engin Polat'ın Mesleği ve Geliri Mahkemece Soruldu

Engin Polat'a mesleği sorulduğunda "Serbest meslek" cevabını verdi. Ancak mahkeme hakimi daha detaylı bir açıklama istediğinde Polat, "Kozmetik şirketlerim var" dedi. Ayrıca Engin Polat'ın aylık gelirinin 200 bin lira olduğu belirtildi.

dilan polat davası

Dilan Polat'ın Savunması ve Gözyaşları

Dilan Polat savunmasında, dosyada adı geçen kişileri tanımadığını belirtti ve Banu Parlak ile arasında bir husumet olmadığını iddia etti. Mahkeme sürecinde sık sık gözyaşlarına boğulan Dilan Polat'ın savunması ara ara kesilerek devam etti.

Engin Polat'ın Savunması ve İddialar

Engin Polat ise savunmasında Banu Parlak'ın vurulmasını istemiş olmalarının iddiasının asılsız olduğunu savundu. Polat, "Güya Banu Parlak’ın vurulmasını istemişiz karşılığında para teklif etmişiz. Yalancı bir tanıktır." dedi.

İddianamede Yer Alan Suçlamalar ve Talepler

İddianamede, Dilan Polat ile Banu Parlak arasında husumet olduğu ve Banu Parlak'a tehdit mesajları gönderildiği iddiaları bulunuyor. Bu çerçevede, Dilan, Engin ve Sezgin Polat için toplamda ayrı ayrı 2 yıl 4 aydan 8 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor. Diğer sanıklar hakkında da çeşitli suçlardan ceza talep ediliyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.