TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayram tatilinde trafik denetimleri hız kesmeden devam ediyor: 3 Günde 1838 Kaza!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bayram tatili boyunca trafik denetimlerinin devam ettiğini duyurarak trafikteki yolcuları hız konusunda uyardı.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2024 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2024 10:57
Kaynak: Haber Merkezi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bayram tatili boyunca trafik denetimlerinin devam ettiğini ve yapılan denetimler sonucunda 360.495 aracın denetlendiğini ve 615 trafik kazasının meydana geldiğini duyurdu.

Bakan Ali Yerlikaya'nın ifadeleri şöyle;

''Bayram tatili boyunca hız denetimlerimiz RADAR ile GECELERİ de sürüyor; 24 saat esasına göre kontrollerimiz devam edecek. Bayram tatilinin 3. günü 8 Nisan 2024 Pazartesi günü; 615  trafik kazası meydana geldi.

360.495 araç denetlendi. 20.142 araca hız ve radar işlemi, 37.830 araca ise diğer işlemler yapıldı. Bayram tatilinin ilk 3 gününde toplam; (Cumartesi,Pazar ve Pazartesi) 1838 trafik kazası meydana geldi. 19 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetti. 2912 vatandaşımız ise yaralandı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Denetimlerimizin tek amacı var. Bayram tatiline giden vatandaşlarımızın sağ salim ailelerine kavuşması. Onlara sarılması.

Lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım. Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil. Lütfen aklımızdan çıkartmayalım.''

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.