SON DAKİKA
Hava Durumu

Denizli’de kaybolan 4 yaşındaki Nazlı Şeşen, dere yatağında ölü bulundu

Denizli’nin Honaz ilçesinde 4 yaşındaki Nazlı Şeşen’in kaybolmasının üzerinden 27 saat geçti. Arama çalışmalarının ardından minik Nazlı, dere yatağında ölü bulundu. Ailesi ve yakınlarının umutla beklediği acı haber, tüm çevreyi yasa boğdu.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2025 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2025 19:07
Kaynak: İHA
Denizli’de kaybolan 4 yaşındaki Nazlı Şeşen, dere yatağında ölü bulundu

Denizli'nin Honaz ilçesine bağlı Kocabaş Mahallesi’nde dün öğle saatlerinde kaybolan 4 yaşındaki Nazlı Şeşen’in acı haberini, sabah saatlerinde jandarma ve arama kurtarma ekipleri aldı. Minik Nazlı, aynı adı taşıyan anneannesiyle komşularına misafirliğe gitmiş ve kapının önünde oynarken kaybolmuştu. Aile üyeleri ve komşularının ihbarı üzerine başlatılan arama çalışmaları, jandarma ve AFAD ekiplerinin desteğiyle devam etti.

Nazlı Şeşen

İlk başta kaybolduğu bölgede yapılan aramalarda minik kızın izine rastlanılamazken, jandarma ekiplerinin incelediği güvenlik kameralarında, Nazlı'nın demir yolunun geçtiği köprüye kadar yürüdüğü tespit edilmişti. Ancak daha sonra, Nazlı’nın dereye düşmüş olabileceği ihtimali üzerine dere yatağında başlatılan arama çalışmaları sonucu, acı haber geldi.

Arama ekipleri, minik Nazlı’yı dere yatağında ölü olarak buldu. 27 saatlik bir arama sürecinin ardından gelen bu haber, ailenin ve bölgedeki herkesin yüreğini dağladı. Acılı anne Gülizar Karabiber ve diğer aile üyeleri, gözyaşlarına boğulurken, çevre halkı da olayı büyük bir üzüntüyle karşıladı.

Nazlı Şeşen’in anneannesi Nazlı Akça, "Nazlı’dan bir iz bulamadık, sadece terliğini bulmuştuk. Şimdi acı haberle karşılaştık. Benim canımdı o, kızımın bulunmasını istiyorum" diyerek gözyaşları içinde yetkililerden yardım istemişti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve minik Nazlı’nın ölüm sebebi belirlenmek üzere otopsi için hastaneye gönderildi.

nazlı şener

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.