TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fatih’te otelde yangın

İstanbul Fatih’te tadilat halindeki 5 katlı binada çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında mahsur kalan 2 kişi ekiplerin müdahalesi ile kurtarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2023 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2023 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Fatih’te otelde yangın

Yangın, saat 14.00 sıralarında Fatih Turgut Özal Millet Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre tadilat halindeki otelin depo bölümünde bulunan elektrik panosunda yangın çıktı.

AW026732_02

Depoda bulunan çarşaf ve yorganların tutuşmasıyla yoğun duman üst katlara sıçradı. Dumanları gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri otelde mahsur kalan 2 kişiyi merdiven aracıyla kurtardı. Daha sonra itfaiyenin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Polis ekipleri, müdahale sırasında çevrede güvenlik önlemi aldı. Yangında herhangi bir yaralanma yaşanmadı.
Yaşananları anlatan Gülnihal Gencer, “Yan taraftan bizim terasımıza doğru yoğun duman geliyordu. İtfaiye ekipleri söndürdü. Burası oteldi. Tadilata girdi. Tadilat yapılırken mi olduğunu bilmiyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.