TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gidilmeyen yerde yazılan trafik cezası şok etti

Mersinli Gazeteci Şevket Coşkun, Adnan Menderes Bulvarı PTT Alt Kavşağı noktasında kemer takmadığı gerekçesiyle yazılan trafik cezasına itiraz etti. Coşkun, araç kamerasındaki görüntülerin, cezanın yazıldığı saatlerde belirtilen bölgeye gitmediğini kanıtladığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 10:06
Kaynak: ALİ GÜRELİ
Gidilmeyen yerde yazılan trafik cezası şok etti

Mersinli Gazeteci Şevket Coşkun, Adnan Menderes Bulvarı PTT Alt Kavşağı noktasında kemer takmadığı gerekçesiyle yazılan trafik cezasına itiraz etti.  Coşkun, araç kamerasındaki görüntülerin, cezanın yazıldığı saatlerde belirtilen bölgeye gitmediğini kanıtladığını söyledi.

Mersin Fındıkpınarı Mahallesi'nde oturan Gazeteci Şevket Coşkun, e-devlet uygulamasından adına trafik cezası yazıldığını görünce konuyu araştırdı. Cezanın emniyet kemeri takmadığı gerekçesiyle Adnan Menderes Bulvarı PTT Alt Kavşağı noktasında yazıldığını tespit eden Şevket Coşkun, bunun üzerine aracına takılı olan kamera kayıtlarını inceledi.

Kamera kayıtlarında, cezanın yazıldığı sıralarda Kuzucubelen Jandarma Karakolu civarında olduğunu gören Coşkun, cezaya itiraz etti. Kayıtların, cezanın yazıldığı saatlerde belirtilen bölgeye gitmediğini kanıtladığını belirten Coşkun, sosyal medya hesabından da sitemde bulundu.

Belirtilen cezanın yazıldığı bölgeye o gün hiç gitmediğini dile getiren Coşkun, "Yaklaşık 20 gün de o tarafta bulunmadım. Araca binerken, önce kemerimi takarım. Bu cezayı belki mahkeme iptal edecek ama olan benim zamanıma, uğraşıma olacak. Bunu yazan polis arkadaşın yaptığı hatanın bir karşılığı olacak mı?" dedi.

Kaynak: ALİ GÜRELİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.