Hatay'da kumar baskını: 5 kişiye ceza yağdı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde ruhsatsız bir kıraathaneye düzenlenen baskında kumar oynayan 5 kişiye toplam 46 bin 235 TL para cezası kesildi. Kumar oynarken yakalanan bir şahsın “kameraya çekme” diyerek tepki gösterdiği anlar görüntülere yansıdı. Olayla ilgili adli ve idari işlemler başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2025 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2025 09:35
Kaynak: İHA
Hatay'da kumar baskını: 5 kişiye ceza yağdı

Hatay'da kumar oynarken yakalanan 5 şahsa toplam 46 bin 235 TL idari para cezası uygulandı. Kumar oynadığı esnada masada yakalanan şahsın 'kameraya çekme' diyerek tepki gösterdiği anlar kameraya yansıdı.

Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçlarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, 2 Ağustos günü İskenderun Savaş Mahallesi'nde bir kıraathaneye baskın yapıldı. Yapılan baskında 5 şahsın kumar oynadığı tespit edilirken, 44 bin 400 TL para ve 208 adet iskambil kağıdı ele geçirildi. Oyunu organize eden U.E. hakkında adli işlem uygulandı ve kumar oynayan 5 şahsa kumar oynamaktan toplamda 46 bin 235 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca, iş yerinin ruhsatı olmadığı tespit edilerek gerekli idari işlemler yapıldı. Kumar masasında yakalanan bir şahsın 'kameraya çekme' diyerek tepki gösterdiği anlar da kameraya yansıdı.

idari para cezası

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.