Kahramanmaraş ve Gaziantep’te tefecilik operasyonu: 17 kişi tutuklandı

Kahramanmaraş ve Gaziantep’te düzenlenen tefecilik operasyonunda 17 kişi gözaltına alınarak tutuklandı. Operasyonda çok sayıda para, silah, cep telefonu ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2025 23:54
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2025 23:55
Kaynak: İHA
Kahramanmaraş ve Gaziantep’te tefecilik operasyonu: 17 kişi tutuklandı

Kahramanmaraş ve Gaziantep'te düzenlenen tefecilik operasyonu kapsamında gözaltına alınan 17 kişi tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Pazarcık ilçe merkezli ve Gaziantep'i de kapsayan "Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak/Tefecilik" suçunu işlediği değerlendirilen 17 şahsa yönelik geniş çaplı operasyon düzenlendi.

Şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramalarda; 21 cep telefonu, 12 pos cihazı, 29 kredi kartı, 13 senet, 18 çek, 9 alacak-verecek defteri, 750 bin TL, 600 dolar, 900 euro, 160 İsviçre frangı, 4 dizüstü bilgisayar, 2 bilgisayar kasası, 12 flaş bellek, 1 tablet, 1 ruhsatsız tabanca, 2 pompalı tüfek, 46 pompalı tüfek fişeği, 44 tabanca fişeği, 52 bonzai ve 26 sentetik ecza hapı ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 17 şahıs, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.