Mersin'de tatil faciayla bitti: 16 yaşındaki genç girdiği denizde boğuldu!

Mersin'in Silifke ilçesi, tatilcilerin uğrak noktası olan Yapraklı Koy'da acı bir olay yaşandı. Konya'dan tatile gelen 16 yaşındaki Ramazan Mucur, girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2025 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2025 11:38
Kaynak: İHA
Mersin'de tatil faciayla bitti: 16 yaşındaki genç girdiği denizde boğuldu!

Mersin'in Silifke ilçesine tatile gelen 16 yaşındaki Ramazan Mucur, denizde boğuldu. Bölgede bulunan bir doktorun müdahale ettiği olayda genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Olay, dün saat: 16.45 sıralarında İlçeye bağlı Atakent Mahallesi Yapraklı Koy'da meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Konya'dan tatil için kardeşleri ve arkadaşlarıyla gelen 16 yaşındaki Ramazan Mucur, girdiği denizde çırpınmaya başladı. Yakınları ve çevredekilerin yardımıyla genç, sudan alınarak yukarı çıkartıldı. Sağlık ekiplerine haber verilirken, olay yerinde bulunan bir doktor ilk müdahaleyi yaptı. Kalp masajı yapılarak gelen ambulansla alınan genç ilçedeki bir özel hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Mucur, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Gencin cenazesi Mersin Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.