TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okul çevresinde uygulama

Adana’da ekipler okulların ara tatile girmesi öncesin de okul çevrelerinde uygulamalar yaptı. 2 kişiye Bin 295 TL idari para cezası uygulandı. Okullar ve çevresinde 51 ekip ve 187 personelin katılımıyla yapılan uygulamalarda, 193 okul ve çevresi, 88 işyeri, 16 metruk bina,  39 park ve bahçeler kontrol edildi. 

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2023 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2023 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
Okul çevresinde uygulama

Selma ATAŞ

ADANA (İLKHABER) - Adana’da ekipler okulların ara tatile girmesi öncesin de okul çevrelerinde uygulamalar yaptı. 2 kişiye Bin 295 TL idari para cezası uygulandı.


 Okullar 13 - 17 Kasım tarihleri arasında bir haftalığına ara tatile girdi. Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler okulların ara tatile girmesi öncesin de okul çevrelerinde uygulamalar yaptı. Çocukların ve gençlerin güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim-öğretim görmelerini sağlamak amaçlı çalışmalar sürüyor.


 Çocuklarımız ve gençlerimizin güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim-öğretim görmelerini sağlamak için, ilimiz merkezinde bulunan okullar ve çevresinde 51 ekip ve 187 personelin katılımıyla yapılan uygulamalarda, 193 okul ve çevresi, 88 işyeri, 16 metruk bina,  39 park ve bahçeler kontrol edildi. Uygulamalarda 718 kişiye GBT sorgusu yapıldı. Toplam 2 kişiye Bin 295 TL idari para cezası uygulandı.
Okul çevresindeki uygulamaların devam edeceği öğrenildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.