TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Piknik yapan vatandaşlara bilgilendirmeler yapıldı

Adana’da polisler hafta sonu mesire alanlarında ve parklarda bulunan vatandaşları KADES ve dolandırıcılık ile sahte para konularında bilgilendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2024 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2024 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
Piknik yapan vatandaşlara bilgilendirmeler yapıldı

Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından mesire alanlarında bulunan vatandaşlara yönelik bilgilendirme çalışması yapıldı. Sarıçam Mesire alanları ile parkları dolaşan polisler, burada vatandaşlarla görüştü. 

Mesire alanları ve parklarda hafta sonunu geçiren vatandaşları bilgilendiren polisler, kadınlarla yaptıkları görüşmelerde Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele (KADES) uygulamasını anlattı. Uygulama hakkında bilgiler veren polisler vatandaşların merak ettikleri soruları da yanıtladı. 

KADES Uygulamasının yanı sıra dolandırıcılık ile sahte para ve açıktan hırsızlık konularında da bilgilendirmeler yapan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlara gerekli bilgileri aktarıp broşürler verdi.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan bilgilendirme paylaşımında şu ifadelere yer verildi;

“Sarıçam  mesire alanları ve parklarda hafta sonunu geçiren vatandaşlarımıza,  Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele (KADES), dolandırıcılık-sahte para, açıktan hırsızlık vb. konularda bilgilendirme çalışmaları yapılarak el broşürleri dağıtılmıştır.”

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.