Sapanca’da villada Filistin uyruklu iki kişinin gizemli ölümü

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde site içindeki bir villada kalan Filistin uyruklu iki kişi sabah saatlerinde odalarında hareketsiz bulundu. Hastaneye kaldırılan iki genç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2025 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2025 13:22
Kaynak: İHA
Sapanca’da villada Filistin uyruklu iki kişinin gizemli ölümü

Sakarya’nın Sapanca ilçesi Rüstempaşa Mahallesi’nde yer alan bir sitedeki villada sabah saatlerinde meydana gelen olay, bölgede paniğe neden oldu. Edinilen bilgilere göre, villada yaşayan Filistin uyruklu dört arkadaştan Yousef Zoabı (22) ve Samır Shahwan (27), sabah saatlerinde arkadaşları tarafından odalarında hareketsiz halde bulundu.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan Zoabı ve Shahwan, ambulanslarla Sapanca İlçe Hastanesi ve Sadıka Sabancı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen iki genç hayatını kaybetti.

Yapılan ilk incelemelere göre, vücutlarında herhangi bir kesici ya da delici alet izine rastlanmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, iki gencin ölüm nedeni yapılacak otopsiyle belirlenecek. Cenazeler, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Ön Otopsi Merkezi’ne gönderildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.