TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Amcanın ismi verildi, genç yaşta motosiklet kazasında hayatını kaybetti

Adana'nın Tufanbeyli ilçesine bağlı Kayarcık köyünden, şehit amcası Cafer Kaşan'ın ismi verilen 18 yaşındaki genç, geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2023 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2023 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Şehit Amcanın ismi verildi, genç yaşta motosiklet kazasında hayatını kaybetti

İBRAHİM BAYSAL

ADANA (İLKHABER) - Adana'nın Tufanbeyli ilçesinin Kayarcık köyünden gelen 18 yaşındaki Cafer Kaşan, trajik bir motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Kaşan, 1995 yılında şehit olan amcası Uzman Çavuş Cafer Kaşan'ın ismini taşıyordu.

AW032225_02

Iğdır İl Jandarma Komutanlığında görev yaparken Ağrı'da 1995 yılında şehit düşen Uzman Çavuş Cafer Kaşan'ın adı, yeğeni Cafer Kaşan'a verilmişti. Ancak genç Kaşan, 8 Eylül'de arkadaşlarıyla gezmeye çıktığı sırada yaşadığı motosiklet kazasında hayatını kaybetti.

AW032225_01

Kazada, Cafer Kaşan'ın motosikleti ile arkadaşının kullandığı motosiklet çarpıştı. Maalesef, çarpışma sonucu Ahmet Alperen Önal (19) hayatını kaybederken, Cafer Kaşan ve arkadaşı Durmuş Bozkurt ağır yaralandı. Yaralılar Kayseri'deki hastanelere kaldırıldı, ancak ne yazık ki Cafer Kaşan da kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Şehit amcasının adı verilen Cafer Kaşan'ın vefatı, köy mezarlığında toprağa verildi. Diğer yaralının durumunun hala ağır olduğu öğrenildi. Bu trajik olay, şehit amcasının hatırasının yaşatılmaya çalışıldığı bir ailenin yaşadığı acı bir kayıp olarak köylerinde derin bir üzüntü yarattı.

AW032225_03s

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.