TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sosyal medya fenomenleri Neslim ve İnanç Güngen çifti gözaltına alındı

İstanbul merkezli operasyonda sosyal medya fenomeni Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen, "suç işlemek amacıyla örgüt kurma" ve diğer suçlamalarla gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
Sosyal medya fenomenleri Neslim ve İnanç Güngen çifti gözaltına alındı

Sosyal medya fenomenleri Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen, İstanbul merkezli 25 ilde düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, çiftin de aralarında bulunduğu bazı şüpheliler, "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "mal varlığının değerlerini aklama", "resmi belgede sahtecilik" ve "nitelikli dolandırıcılık" suçlarıyla ilgili olarak gözaltına alındı.

GENİŞ ÇAPLI OPERASYON

İstanbul merkezli 25 ilde 134 adrese yönelik gerçekleştirilen operasyonda, Neslim Güngen ve İnanç Güngen'in yanı sıra çok sayıda şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi. Şüpheliler, işlemleri için emniyete götürüldü.

NESLİM GÜNGEN'İN İŞ HAYATI VE TANINIRLIĞI

1986 yılında doğan Neslim Güngen, 13 yaşında kuaför ve güzellik sektörüne adım attı. Sosyal medya platformlarında makyaj ve güzellik videolarıyla tanınan Güngen'in birçok şehirde güzellik merkezleri bulunuyor. Güngen, geçmişte yaptığı açıklamalar ve işletmeleriyle medyada geniş yankı uyandırmıştı.

MAL VARLIKLARINA EL KONULDU

Operasyon kapsamında Neslim ve İnanç Güngen'in mal varlıklarına tedbir amaçlı el konulduğu belirtildi. Şüphelilerin adli süreç devam ederken detaylı soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.