TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trafik ışıkları olmayan yolda kaza

Adana’da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Trafik ışıklarının bulunmadığı yol ayrımında meydana gelen trafik kazasına vatandaşlar tepki göstererek, trafik ışıklarının bir an önce yapılmasını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2017 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2017 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Trafik ışıkları olmayan yolda kaza

 ÖZEL HABER

 Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)- Adana’da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Trafik ışıklarının bulunmadığı yol ayrımında meydana gelen trafik kazasına vatandaşlar tepki göstererek, trafik ışıklarının bir an önce yapılmasını istedi.

Edinilen bilgilere göre olay, Adana’nın Seyhan İlçesi Kanal Kıyı Boyu Caddesi üzerinde meydana geldi. Anayoldan gelen Murat Sonay yönetimindeki 01 EUY 62 plakalı otomobil yeni açılan bulvardan anayola çıkan 01 CTF 87 plakalı Orhan Kurtoğlu yönetimindeki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil sürücüsü Murat Sonay, araçta bulunan Yaşar Çiçek ve   Zeynep Kurtoğlu  yaralandı.  Kazıyı gören vatandaşlar durumu hemen 112’yi arayarak bildirdi. Olay yerine 112 ekipleri ve cankur ekipleri kısa süre içerisinde ulaştı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde sıkışan kişileri cankur ekiplerinin yaptıkları çalışma sonrası çıkartıldı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kaza zedelerin durumlarının iyi olduğu öğrenilirken,  vatandaşlar yeni açılan kavşakta trafik sinyalizasyonlarının olmamasına tepki gösterdi.

DİKKATSİZCE ANAYOLA ÇIKTIKLARINDAN KAZALAR OLUYOR

Aydınlar Mahallesi istikametinden açılan ve set üstüne bağlanan yeni yolda trafik sinyalizasyonları bulunmadığını anlatan vatandaşlar, “ Trafik sinyalizasyonlarının bulunmadığı yoldan kanal kıyı boyuna kontrolsüz çıkan araçlar ana yoldan gelen araçlar çarpışma tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor. Birçok zaman trafik kazalarının yaşandığı yolda yaralanan vatandaşlar oluyor ve araçlar kullanılamaz hale geliyor. Buraya acilen trafik ışıklarının yapılmasını istiyoruz. Görüyorsunuz şuanda da bir trafik kazası oldu ve 3 kişi yaralandı. Kimin hatalı kimin hatasız olduğunu söylemek bizim işimiz değil, buraya trafik ışıkları yapılırsa kazaların minimum düzeye düşeceğine inanıyoruz. Zaten ışıklar olmadığı için aradan gelen araçlar hemen yol üstüne çıkabiliyor.” dediler.

TRAFİK IŞIKLARININ KAZALARI ÖNLER

 

Trafik ışıklarının kazaları azda olsa önlediğini savunan vatandaşlar, “Açıkçasını konuşmak gerekirse ışıklar olduğunda sürücüler geçersem ceza yazılır diye tereddüt edip geçmeye cesaret edemiyorlar. Işık yoksa basıp geçmeye çalışıyorlar ve kazalar meydana geliyor. Bu nedenle korkuda olsa, trafik kurallarına uyan duyarlı sürücülerde olsa bu ışıklar mutlaka yapılmalı. Daha önce birçok örneğini gördük. Yolun ilerisinde bazı kavşaklarda ışıklar yoktu ve neredeyse her gün kaza oluyordu. Şimdi bu kazalar baya azaldı. Umarız buraya da ışıklar yaparlar da bu kazaların yaşandığını bir daha görmeyiz” ifadelerini kullandılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.