Yangın yerinde hırsızlık iddiası ortalığı böyle karıştırdı... Tekme tokat dövüldü, jandarma kurtardı

Gürsu’daki orman yangınına yardım için gelenler arasında hırsızlık yaptığı iddia edilen kişi, vatandaşların saldırısına uğradı. Jandarma ekipleri, linç edilmek istenen şahsı son anda kurtararak gözaltına aldı. Olay anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2025 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2025 16:03
Kaynak: İHA
Yangın yerinde hırsızlık iddiası ortalığı böyle karıştırdı... Tekme tokat dövüldü, jandarma kurtardı

Bursa’da orman yangınına yardım için gelenler arasında bir kişinin hırsızlık yaptığını iddia eden vatandaşlar, şüpheliyi tekme tokat dövdü. O anlar kameraya yansırken, şahsı jandarma ekipleri linç edilmekten kurtardı.

Bursa’nın Gürsu ilçesinde başlayan orman yangını büyük bir alana yayılırken, yangın haberini alan birçok vatandaş da bölgeye yardım etmek için koştu. Karahıdır köyüne dışarıdan gelen yabacı bir şahsın hırsızlık yaptığı iddiası ortalığı karıştırdı. Hırsızlık yaptığı öne sürülen kişi, kalabalığın hedefi oldu. Vatandaşlar tarafından tekme tokat dövülen şüpheli, olay yerine gelen jandarma ekiplerince linçten son anda kurtarıldı. O anlar cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı.

Yumruk ve tekmelerle linç edilmek istenen şahsı jandarma ekipleri güçlükle bölgeden uzaklaştırdı.Şüpheli gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.