Yumurtalık’ta “Tatlı” bayram uygulaması

Adana’nın Yumurtalık ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla kurulan uygulama noktasında durdurulan sürücüler, polis ve jandarma ekipleri tarafından şeker ve kolonya ikramıyla karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2026 08:56
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2026 09:51
Muhabir: Meryem Ünal
Yumurtalık’ta “Tatlı” bayram uygulaması

Adana’nın Yumurtalık ilçesinde, Ramazan Bayramı dolayısıyla polis ve jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamada sürücüler bayram coşkusuyla karşılandı. İlçenin önemli giriş noktalarından birinde kurulan uygulama noktasında durdurulan araçlardaki vatandaşlara şeker ve kolonya ikram edilerek bayramları kutlandı.

Ekiplerin güler yüzlü yaklaşımı ve ikramları, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Uygulama noktasında bulunan Yumurtalık Kaymakamı Yakup Papaker de vatandaşlarla sohbet ederek bayramlarını kutladı. Papaker, alınan tedbirlerle bayramın huzur ve güven içerisinde geçirilmesini temenni etti.

Kaynak: Meryem Ünal

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.