Başkan Vahap Seçer: Demokrasi, erken yaşlarda başlar

Yerel seçimde CHP'nin yeniden aday gösterdiği Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, "Demokrasi, erken yaşlarda başlar" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2024 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2024 08:57
Kaynak: NİLGÜN TAZE
Başkan Vahap Seçer: Demokrasi, erken yaşlarda başlar

Yerel seçimde CHP'nin yeniden aday gösterdiği Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, "Demokrasi, erken yaşlarda başlar" dedi. 

Yüksek Seçim Kurulu'nun belirlediği tarihe göre 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçim çalışmaları siyasi partilerde tüm hızıyla sürüyor. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer da çalışmalarına devam ediyor. Başkan Seçer, Gülnar Sipahili Paket Atık Su Arıtma Tesisi Temel Atma ve Gülnar Tarımsal Dağıtım Töreni’ne katıldı, ardından iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Büyükşehir’in Çocuk Meclisi üyeleri ile törende bir araya gelen Seçer, demokrasi bilincinin erken yaşta kazandırılmasının oldukça önemli olduğunu belirterek, “Demokrasi erken yaşlardan başlar. Demokrasi, hemen hazmedilecek, içimize sindirilecek bir kavram değildir. Çocuklarımıza küçük yaşlarda öğreteceğiz. Bunu bize ilk öğreten kişi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi  ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.’ Meclis üyelerimiz de sizlerin temsilcisi ve milletin sesidir. Geleceğin Meclis üyeleri, geleceğin belediye başkanları, geleceğin milletvekilleri, başbakanları, bakanları, cumhurbaşkanları da şimdiden bunu öğreniyorlar” diye konuştu.

CHP'nin Gülnar Belediye Başkan Adayı Bayram Ali Dede ise şunları kaydetti:

"Gülnar’da doğan, Gülnar’da yaşayan ve kendisini Gülnarlı gibi hisseden her insan gibi benim de Gülnar’a borçlarım var. Nasıl ki insan kendi yaşadığı yeri güzelleştirmek, kendinden sonraki nesillere daha güzel ve yaşanabilir bir memleket bırakmak istiyorsa, benim de arzum bu. Onun için benim sizlere bir insanlık borcum var ve bu borcumu da belediye başkanı olarak ödemek istiyorum.” 

Kaynak: HIDIR YENİAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.