TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demirdağ: Ağaçlar budanmalı

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Cemal Demirdağ, bulvarlarda ve ilçelerin girişlerinde park bahçeler tarafından yeterli çalışmalar yapılmadığını öne sürerek, bu alanların kötü görüldüğüne dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2023 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2023 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Demirdağ: Ağaçlar budanmalı

Ahmet Akdeniz
ADANA (İLKHABER)-Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı 3. Oturumu gerçekleşti. Büyükşehir belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen oturuma Meclis 1. Başkan Vekili Mustafa Akgedik başkanlık yaptı. Açılış yoklaması ve ek gündem maddelerinin ardından gündem dışı söz alan MHP Grup Başkan Vekili Cemal Demirdağ, kentte ağaçların budanmadığını ve gerekli çalışmaların yapılmadığı için kent içerisinde bazı bulvarlarda ve ilçelerin girişlerin kötü görüntülerin oluştuğuna dikkat çekti. 

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne ait Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin sorunluluk alanlarında daha hassas çalışma sergilemeleri gerektiğini anlatan Demirdağ, “İlçelerimizde ve merkezde Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı'nın çalışmaları ile ilgili değerlendirme yapmak istiyorum. Hepimiz bu ilçelerde, hepimiz bu şehirde yaşıyoruz. Park ve bahçelerin sorumluluk alanlarına baktığımız zaman çalışmanın yapılmadığı ve eksik yapıldığını hepimiz görüyoruz. Özellikle Ziyapaşa ve Gazipaşa, Turgut Özal Bulvarı ve diğer ana bulvarlarda bazı yerlerde çalışma yapılıp, eksik bırakıldığını görüyoruz” dedi.

İlçe girişlerinde bulunan ağaçların budanmadığını öne süren Demirdağ, “Kozan'ın girişinin ilçeye yakışmadığını belirtmek istiyorum. Özellikle budamaların yapılması gerektiğini ve kaldırım çalışması yapılması gerektiğini belirtmek istiyorum. Karaisalı isalının girişine baktığımız zaman da aynı şekilde ağaçların budanmadığına şahit oluyoruz. Diğer ilçelerde de durum aynı. Arkadaşlarımızın daha çok ve daha iyi çalışmaları gerekiyor. Çünkü şehrimiz zaten yeşil bir şehir ama ağaçların bakımsız ve budanmaması kötü görünmesine neden oluyor” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından gündem maddelerine geçildi. Gündem maddeleri ilgili karar bağlandı.

Bir sonraki oturumun 14 Eylül Perşembe Günü saat 14:00’da yapılması kararlaştırıldı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.