TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hakkari'deki Jandarma Birlikleriyle İftar Yaptı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hakkari'nin Koç Tepe üs bölgesinde jandarma birlikleriyle bir araya gelerek iftarını gerçekleştirdi. Bakan Yerlikaya, karla kaplı dağlık bölgede görev yapan askerlere moral verdi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selam ve dualarını iletti.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2024 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2024 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hakkari'deki Jandarma Birlikleriyle İftar Yaptı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hakkari'deki Koç Tepe üs bölgesinde jandarmayla buluşarak iftar yaptı.İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz ve beraberindekiler ile birlikte Hakkari Yüksekova’daki 2 bin 945 rakımlı Koç Tepe Üs Bölgesinde kahraman Mehmetçiklerle iftarını açtı. Bölgeyi ziyareti sırasında, yüksek teknolojiyle donatılmış görüntüleme ve atış merkezini de ziyaret etti ve yetkililerden bilgi aldı. Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin eşlik ettiği bu ziyaret sırasında Bakan Yerlikaya, "Jandarmamız, Hakkari'de 4 metre karın altında vatan nöbetini tutuyor." dedi. Ayrıca, Bakan Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın telefonla askerlerin ramazanını tebrik ettiğini ve dualarını iletmek istediğini paylaştı. Erdoğan da bu telefon görüşmesinde, oradaki kardeşlere dualarını ileterek, Ramazan Bayramı'nı kutladı ve Hakkari'ye cuma günü geleceklerini belirtti.

ali yerlikaya hakkari

Bakan Yerlikaya, sınırda son teknolojiyle halkın huzur ve güvenliğini sağladıklarını vurguladı. "Terörle ilgili karar ve duruşumuz çok önemli bir noktaya gelmiş ki Hakkari'nin tüm ilçelerinde gece geç saatlere kadar gezebiliyoruz." diyen Yerlikaya, terörle mücadelede kararlılıklarının devam ettiğini belirtti. "Karada ve havada her yerde son teknoloji ile varız. Sayın Cumhurbaşkanımız ne diyor son terörist etkisiz hale getirilene kadar durmayacağız diyor." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.