TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ömer Çelik: 14 Mayıs’ta alacağımız karar memleketimiz için şifa olacak

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2023 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2023 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, seçimlere yönelik konuşarak, 14 Mayıs’ta alınacak kararın memleket için şifa olacağını vurguladı. Çelik, Sağlık Sen Adana Şubesi tarafından düzenlenen Sağlık Çalışanları Vefa Gecesi’ne katıldı. Özel bir mekanda gerçekleşen geceye yoğun bir katılım gerçekleşti. Burada sağlık çalışanlarına hitap eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, COVID-19 sürecinde büyük bir fedakarlıkla görev yapan sağlık çalışanlarının, Kahramanmaraş merkezli depremlerde de aynı şekilde insanlara şifa dağıtmak için çalıştığını söyledi. >> 7’de

ADANA (İLKHABER) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, seçimlere yönelik konuşarak, 14 Mayıs’ta alınacak kararın memleket için şifa olacağını vurguladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Sağlık Sen Adana Şubesi tarafından düzenlenen Sağlık Çalışanları Vefa Gecesi’ne katıldı. Özel bir mekanda gerçekleşen geceye yoğun bir katılım gerçekleşti. Burada sağlık çalışanlarına hitap eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, COVID-19 sürecinde büyük bir fedakarlıkla görev yapan sağlık çalışanlarının, Kahramanmaraş merkezli depremlerde de aynı şekilde insanlara şifa dağıtmak için çalıştığını söyledi.

Türkiye’nin birçok zenginliğinin olduğuna dikkat çeken Çelik, “En büyük zenginliğimiz birliğimizdir, beraberliğimizdir ve dirliğimizdir. Seçime giderken son zamanlarda birilerinin Alevi-Sünni tartışması, Türk-Kürt tartışması açmasından, bunu siyasetin konusu haline getirmesinden büyük üzüntü duyuyoruz. Türk, Kürt, Alevi, Sünni bu topraklarda kardeşçe yaşamaktadır. Kimse aramıza ayrılık gayrılık sokamaz” diye konuştu.

 14 Mayıs’ta alınacak kararın memleket için şifa olacağını vurgulayan Çelik, “Türkiye yüzyılına hazır, istikbalin yüzyılına hazır. 1950 yılındaki 14 Mayıs’ta bu millet nasıl ‘Yeter Söz Milletin’ dediyse bu 14 Mayıs’ta da ‘Yeter Söz Milletin, Karar Milletin’ diyecek inşallah. Cumhuriyetimize, demokrasimize, kazanımlarımıza sahip çıkacağız inşallah. Sağlık çalışanlarımız nasıl şifa dağıtıyorsa 14 Mayıs’ta alacağımız karar da memleketimiz için şifa olacak” şeklinde konuştu.

Sağlık Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan ise 1 Mayıs’ta Memur-Sen 7. Olağan Genel Kurulu’na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in katıldığını söyledi. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorun ve taleplerini direkt Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bakan Bilgin’e ilettiklerini vurgulayan Doğan, kamu çalışanlarına seyyanen zam istediğimizi birebir Cumhurbaşkanımıza ilettiklerini aktardı.

Memur-Sen ve Sağlık-Sen olarak, çalışanların sorunlarının takipçisi olduklarını dile getiren Doğan, “Bu zamana kadar toplu sözleşme masasında birçok kazanıma imza attık. Ağustos ayında başlayacak 7. Dönem Toplu Sözleşme masasında da birçok talebi kazanıma dönüştürmek için mücadele edeceğiz. Mart ayında gerçekleştirdiğimiz kongremizden sonra hiç durmadan çalıştık. 7. Dönem Toplu Sözleşme Eylem Planı'nı hayata geçirdik. Saha ile birlikte çalışıyoruz. O yüzden toplu sözleşme masasına güçlü gideceğiz” ifadelerini kullandı.

Her daim istikrardan ve millet iradesinden yana olacaklarını belirten Doğan, “İstikametimizi, hedeflerimizi ve tercihimizi; bugüne kadar kazandıran, özgürleştiren ve sivil topluma önem veren iradeden yana kullanacağız. Büyük güçlüklerle elde ettiğimiz kazanımlarımızın devam etmesi ve emeğin karşılığının artırılması için işimizi şansa ya da belirsizliklere bırakmayacağız” şeklinde konuştu.

Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu’da, sağlık çalışanlarının dün olduğu gibi bugün de yarın da insanın umudu olduğunu vurguladı. Depremlerde de sağlık çalışanlarının büyük sorumluluk üstlendiğine dikkat çeken Nennioğlu, “Hemşiresinden doktoruna, 112 çalışanından tıbbi sekreterine, teknikerinden hizmetlisine vefakar ve cefakar sağlık çalışanlarının tamamı, her şartta vazifelerini büyük bir sorumluluk ve çok yüce bir kutsiyetle yerine getirmiştir. En son Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle yaşanan büyük yıkımda, tüm sağlık çalışanlarımız büyük bir sorumlulukla ve insanüstü bir çabayla yaraları sarmaya çalışmıştır” dedi.

Nennioğlu, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının talep ve sorunlarını aktararak, sorunların çözüme kavuşması için mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

Geceye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan ve Genel Başkan Yardımcısı Sinan Kuluöztürk,  Adana İl Sağlık Müdürü Dr.Halil Nacar , İl Sağlık Müdürlüğü Başkanları Dr. Adnan Atılgan , Dr.Tanju Altınsu, Dr.Ahmet Çomu ,Dr. Yakup Yılancıoğlu , Hastane Başhekimleri Dr.Özgür Kara, Dr.Akif Küçükcan ,Dr. Utkucan Okuducu, il sağlık müdürlüğü başkan yardımcıları ,başhekim yardımcıları, hastane müdürleri ve müdür yardımcıları katıldı.

İlginin yoğun olduğu programda, sağlık çalışanlarına “Vefa Belgesi” verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.