TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2023 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2023 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Seçim Güvenliği  Toplantısı yapıldı

Bayram BULUT

28 Mayıs 2023’te yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminin, kentin güven ve huzur ortamı içinde gerçekleşmesine yönelik tedbirlerin değerlendirildiği Seçim Güvenliği Toplantısı Adana’da yapıldı. Adana Valisi Süleyman Elban Başkanlığı yapılan Seçim Güvenliği Toplantısına Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve diğer kolluk kuvvetleri yöneticileri katıldı. Bazı yöneticilerde internet ortamından görüntülü olarak toplantıya katılım sağladı. >> 7’de

ADANA (İLKHABER) - 28 Mayıs 2023’te yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminin, kentin güven ve huzur ortamı içinde gerçekleşmesine yönelik tedbirlerin değerlendirildiği Seçim Güvenliği Toplantısı Adana’da yapıldı.

Türkiye’nin 28 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kilitlendi. 14 Mayıs tarihinde İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan seçim tedbirlerinin aynen devam edeceği öğrenildi. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri il ve ilçelerde ayrıca seçim güvenliği toplantıları yapılarak seçimlerin güven ve huzur ortamında yapılması planlandı.

Bu toplantılardan biri de Adana’da gerçekleşti. Adana Valisi Süleyman Elban Başkanlığı yapılan Seçim Güvenliği Toplantısına Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve diğer kolluk kuvvetleri yöneticileri katıldı. Bazı yöneticilerde internet ortamından görüntülü olarak toplantıya katılım sağladı.

28 Mayıs 2023’te yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminin, kentin güven ve huzur ortamı içinde gerçekleşmesine yönelik tedbirlerin değerlendirildiği Seçim Güvenliği Toplantısı alınan kararların ardından sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.