TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yurduseven: Gençler bizim için çok önemli

AK Parti Adana milletvekili adayları, 14 Mayıs seçimleri öncesinde ilk kez oy kullanacak genç seçmenlerle bir araya geldi. Gençlerle buluşmasının ardından İlkhaber’e değerlendirmelerde bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili Adayı Fatima Yurduseven seçim çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2023 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2023 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yurduseven: Gençler bizim için çok önemli

SERHAT AKARSU-ÖZEL HABER

Dur durak bilmeden ilçe ilçe dolaşan milletvekili adayları seçimde Ak Parti ana teması olan ‘Türkiye için doğru zaman ve doğru adam’ ilkesiyle seçim hazırlıklarını sürdürüyor.  Gençlere yönelik yeni atılım ve projelerden bahseden Fatima Yurduseven, “Vekil adaylarımız Abdullah Doğru ve Kasım Pamuk ile Seyhan, Ceyhan, Sarıçam, İmamoğlu, Kozan, Karataş, Yüreğir ve Yumurtalık ilçelerimiz de gençlerle bir araya geldik. Onlara AK Parti'nin gençlere güvendiğini bu yüzden seçilme yaşını 18'e indirdiğini söyledik. Üniversite öğrencilerine tanınan cep telefonu ve bilgisayarlarda vergi muafiyetini, kendi üreteceğimiz doğalgaz ve petrol gelirleriyle kurulacak Aile ve Gençlik Bankası'nı ve dahasını anlattık" ifadelerini kullandı.

GENÇLERİMİZ, GÜNDEMİ YAKINDAN DA TAKİP EDİYOR

Gençlerin kendilerine olumlu ilgi gösterdiğini söyleyen Yurduseven, gençler, kendilerine zorla dayatılmaya çalışılan 'Z kuşağı', 'aykırı', 'âsi', 'muhalif genç' etiketlerini reddettiklerini belirtti.  Yurduseven, “Gençlerimiz, bizlere hiçbir şeyin imkansız olmadığını gösteren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Selçuk Bayraktar abilerini örnek aldıklarını anlatıyor.   Gençlerimiz, gündemi yakından da takip ediyor. Gençlerin milli otomobil TOGG, milli insansız hava uçağı Kızıl Elma, Türkiye'nin en büyük savaş gemisi TCG Anadolu ile gurur duyduklarını anlatıyorlar. Geçler bizim için çok önemliler” diye konuştu.

WhatsApp Görsel 2023-04-18 saat 10.47.48

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.