TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yusuf Kanlı’dan CHP tepkisi

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2023 18:27
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2023 18:27
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yusuf Kanlı’dan CHP tepkisi

ADANA (İLKHABER)–   28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi öncesinde muhtarlara  yönelik baskı ve tehdit yapıldığını ileri süren  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Sözün bittiği yerdeyiz. ‘Yazıklar olsun!’ diyorum.” açıklamasında bulundu.

CHP İLÇE BAŞKANI’NDAN MUHTARLARA MESAJ

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Cumhurbaşkanı Seçimine günler kala Adana’da muhtarlara ve belediye çalışanlarına yönelik baskı ve tehditlerin arttığını iddia eden. Başkan Kanlı

CHP Karataş İlçe Başkanı Seçkin Sakar’ın muhtarlara attığı mesajda şu ifadelerin kullanıldığını ifade etti.

CHP’DEN MUHTARLARA ÖRTÜLÜ TEHDİT!

“Çok kıymetli muhtarlarım. 14 Mayısta yapılan seçimlerde 39 tane köyümüzden, Cumhurbaşkanlığı seçiminde millet ittifakı adayımıza, Milletvekili seçimlerinde partimize çıkan oylar maalesef 7-8 köy hariç çok tatminkâr olmamıştır. Siz kıymetli muhtarlarımız takdir etmelisiniz ki mahallelerinizdeki tüm ihtiyaçlarınızın ve eksiklerinizin Büyükşehir Belediyesinde giderilmesi için bizler CHP ilçe örgütü olarak devamlı yanınızda olup taleplerinizin yerine getirilmesi için çabaladık ve takipçisi olduk, bundan sonrada olacağımızdan şüpheniz olmasın. Fakat sizlerde takdir edersiniz ki bizler yarın sizlerin taleplerini yerine getirtmek için gittiğimizde köylerinizde seçimde çok az destek gördük denilmesi bizim elimizi zayıflatır. Bu sebeplerden dolayı hepinizden 28 Mayıs seçimlerinde bize destek olmanızı rica ediyorum, saygılarımla. Seçgin Sakar CHP Karataş İlçe Başkanı.”

karatas chp

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.