TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pozantı’da festival coşkusu yaşanacak

3. Pozantı Belemedik Doğa ve Fotoğraf Festivalinin Fotoğraf Yarışması Başladı

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2019 18:13
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2019 18:13
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Pozantı’da festival coşkusu yaşanacak

ADANA (İLKHABER) - Adana’nın Pozantı ilçe Belediyesi tarafından geleneksel hale getirerek düzenlediği Doğa ve Fotoğraf Festivalinin üçüncüsü 2-3 Kasım’da ilçenin doğasıyla ünlü yeri olan Belemedik Tabiat Parkında gerçekleştirilecek.

3. Pozantı Belemedik Doğa ve Fotoğraf Festivali kapsamında düzenlenecek olan fotoğraf yarışması da önceki yıllara göre daha kapsamlı bir şekilde gerçekleştirilecek. Tünelin Ucundaki Işık Belemedik sloganı adı altında düzenlenen fotoğraf yarışması Pozantı’da Yaşam, Geçmiş Zaman Belemedik ve Tünelin Ucundaki Işık Belemedik olarak üç farklı kategoride yapılacak.

Fotoğraf Yarışması 15 Eylül’de Başlıyor

15 Eylül Pazar günü başlayacak olan fotoğraf yarışmasına katılmak oldukça basit olacak. Yarışmacılar, ilk olarak pozantibelemedik adlı instagram hesabını takibe alıp çekmiş oldukları fotoğrafları kategori isimleri ile kendi instagram hesaplarında #pozantibelemedik ve #pozantibelediyesi etiketiyle paylaşarak yarışmaya katılmış olacaklar.

Katılım İçin 25 Ekim Son Gün

25 Ekim Cuma günü sona erecek olan fotoğraf yarışması jüri üyelerinin toplanıp yarışmaya için paylaşılan birbirinden değerli fotoğrafların dereceye girenlerini seçip 30 Ekim tarihinde derece giren fotoğrafları ve sahiplerini açıklayacaklar. 3 Kasım Pazar günü ise Belemedik Tabiat Parkında düzenlenecek olan etkinlik ile ödül töreni ve sergileme yapılacak.

Jüri Koltuğunda İki Belediye Başkanı Yer Alıyor

Fotoğrafa olan merakı ve tutkularıyla bilinen Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ve Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik festivalin jüri koltuğunda oturanlar arasında yer alıyor. Festivalin diğer jüri üyeleri ise Adana’da fotoğrafın üstatları olarak anılan EFİAP üyeleri Ayhan Şenbayrak ve Hulki Muradi de bulunuyor.

Festivalimize Davetlisiniz

Festival ile ilgili açıklamalarda bulunan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, “Sonbaharın bütün renkleri ile hâkim olduğu bir güzelliktir Belemedik. Tarihi, doğası ve bitki örtüsü kadar son zamanlarda Pozantı Belediyesi olarak Belemedik’te yapmış olduğumuz yaşam parkı, mangal park, restorant, yapay şelale ve eski binaların kimliklendirme çalışmaları ile tüm Türkiye’nin ilgisini çekmeye başladı. Bu güzelliklerin daha iyi tanıtılabilmesi ve fotoğraf tutkunları ile geniş kitlelere ulaşılabilmesi amacıyla 2-3 Kasım tarihlerinde söyleşilerin, etkinliklerin ve konserlerin yer alacağı 3. Doğa ve Fotoğraf Festivalini düzenliyoruz. Bu festivalin önceki yıllara oranla daha çok ilgi göreceğine şimdiden tanıklık ediyor, tüm doğa ve fotoğraf severleri bu güzel etkinliğimize davet ediyorum.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.