TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pozantı’nın En Büyük Parkı “Gökbez Parkı"

Adana Pozantı'da, Pozantı'nın en büyük parkının inşaası devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2023 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2023 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Pozantı’nın En Büyük Parkı “Gökbez Parkı"

EMRE EKİCİ

ADANA (İLKHABER)- Adana Pozantı'da, Pozantı'nın en büyük parkının inşaası devam ediyor.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın çabalarıyla Gökbez Mahallesine yapımı devam eden 30 dönümlük parkta Pozantı'nın en büyük parkının çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Son günlerde havaların yağışlı geçmesiyle çalışmalar yavaş ilerlese de ekiplerin ellerinden geleni yaptığı gözlemlendi.

Başkan Çay’ın daha önce kafasında projelendirerek 7 sene önce 100 çınar ağacı diktiği park alanına geçtiğimiz ay 60 çınar ağacı daha dikildi. Akabinde voleybol ve basketbol sahası için zemin betonu da döküldü. Belemedik’te bulunan büyük çocuk oyun alanı da Gökbez Parkına getirilerek montaj işlemi tamamlandı.

350509407_645317387019812_7813081958257096697_n

Çok yakın zamanda piknik masaları ve üzeri kapalı kameriyelerin de getirileceğini belirten Başkan Mustafa Çay, “Ankara’dan ayağımızın tozu ile geldik ve ayağımızın tozu ile 30 dönüm arazi üzerinde çalışmalarına başladığımız Pozantı ilçemizin en büyük sosyal alanı olacak olan Gökbez Parkımızda yapılan çalışmaları yerinde teknik sorumlu personelimiz ile istişare ettik. Yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi aldık. Emek ortaya koyan personellerime teşekkür ediyorum. Pozantı Belediyesi olarak 14 yıldır yaptığımız onca hizmetin artık ustalık dönemi projelerini tek tek hayata geçirmeye devam edeceğiz inşallah" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.