TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rakip Antalyaspor

Adana Demirspor, Süper Lig'in 26. hafta maçında kendi sahasında Fraport Tav Antalyaspor’u konuk edecek.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2023 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2023 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Rakip Antalyaspor

Serhat ŞANLI

ADANA (İLKHABER) – Adana Demirspor, Süper Lig'in 26. hafta maçında kendi sahasında Fraport Tav Antalyaspor’u konuk edecek. Tüm hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyen mavi-lacivertliler, saha ve seyircisi önünde 3 puanı alıp Avrupa hedefi yolunda emin adımlarla gitmek istiyor. Yeni Adana Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmanın hakemi Bahattin Şimşek olacak.

Hedefini ilk 4 ve Avrupa olarak belirleyen Adana Demirspor, ligin 26 haftasında Sahasında Fraport Tav Antalyaspor’u konuk edecek. Dün Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde yapılan son idman, ısınma hareketleriyle başlayan idman, pas çalışmalarına devam etti.

Taktik çalışmasının ardından çift kale maç ile antrenman son buldu. Sezonun ilk devresinde Antalya’da oynana maçı Adana Demirspor 3-0 kazanmıştı.

Adana Demirspor, ligde 42 puan ile 4. sırada yer alırken, konuk ekip Antalyaspor 38 puanla 10. sırada yer alıyor. Adana Demirspor ile Antalyaspor arasındaki karşılaşmayı Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcıları olarak Kemal Çetin ile Bilal Gölen görev yapacak. Maçta dördüncü hakem de Direnç Tunusluoğlu olacak.

ANTALYA EKİBİYLE 21. RANDEVU

Adana Demirspor, Antalyaspor ile daha önce 20 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 10 tanesini Adana ekibi kazanırken, 4 maçı ise Antalyaspor kazandı. 6 maç ise beraberlik ile sonuçlandı. Adana’da oynanan 10 maçın 7’sini yine mavi-lacivertliler kazanırken 3’ünde ise beraberlik çıktı.

MONTELL DEPREMZEDELERE LİSANSLI ÜRÜNLERİ HEDİYE ETTİ

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, depremzedelere destek amacıyla kendi kurduğu Emergency fonundan elde ettiği yardımlar doğrultusunda, Hatay Defne Atatürk Stadyumu'nu ziyaret ederek burada bulunan depremzede çocuklara kulübün lisanslı ürünlerini hediye etti.

Vincenzo Montella, ayrıca Hatay’da kurulan İtalyan Sahra Hastanesi'ni de ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

BELHANDA’YA 2 MAÇ ve 17.500 TL PARA CEZASI CEZA

Trabzonspor maçında kırmızı kart gören Younes Belhanda’ya PFDK tarafından 2 maç ceza verildi. TFF sitesinden yayınlanan karar şöyle; “ADANA DEMİRSPOR A.Ş. sporcusu YOUNES BELHANDA’nın, 12.03.2023 tarihinde oynanan TRABZONSPOR A.Ş.-ADANA DEMİRSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle FDT’nin 43. ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT’nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 17.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir..”

Younes Belhanda’ya kulübü Adana Demirspor tarafından daha önce 180.000 Euro para cezası verilmişti.

Mavi-lacivertlilerin Faslı oyuncusu Belhanda Trabzonspor maçının 22. dakikasında rakibine yaptığı hareket sonrası kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve takımını 10 kişi bırakmıştı. Kırmızı kart sonucu Belhanda Antalyaspor ve Galatasaray maçlarında forma giyemeyecek. Belhanda Süper Lig'deki son 9 maçında ikinci kez kırmızı kart gördü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.