TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rakip Corendon Alanyaspor

Şimşekler, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Corendon Alanyaspor’u konuk edecek. Adana Demirspor hazırlık antrenmanını tamamlayarak maç saatinin beklerken hedef mutlak galibiyet.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2023 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2023 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Rakip Corendon Alanyaspor

SERHAT AKARSU

ADANA (İLKHABER)- Şimşekler, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Corendon Alanyaspor’u konuk edecek. Demirspor hazırlık antrenmanını tamamlayarak maç saatinin beklerken hedef mutlak galibiyet... Maç Yeni Adana Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak iken karşılaşmanın hakemi ise Hüseyin Göçek olacak. Göçek’in yardımcıları Süleyman Özay ve Bilal Gölen olacak. Karşılaşmanın 4. hakemi de Fatih Tokail olacak.

Şimşekler, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Corendon Alanyaspor’u konuk edecek. Hazırlıklarını tamamlayan mavi-lacivertliler bugün Alanyaspor ile oynayacağı maç saat 21:00'da başlayacak. Kendi sahasında oynayan Demirspor oynayacağı maçtan mutlak galibiyet almayı hesaplarken ayrıca Avrupa hedefine ulaşmanın da hesaplarını yapıyor.

Geçen hafta rakibi Gaziantep FK’nın ligden çekilmesiyle birlikte kısa bir ara bulan Demirspor, bu arayı fırsata çevirerek yoğun bir antrenman programı gerçekleştirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.