TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rakip Denizlispor

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2022 17:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2022 17:09

Firdevs ARSLAN

ADANA (İLKHABER) – Adanaspor, TFF 1. Ligin 18. haftasında bugün sahasında Denizlispor’u konuk edecek. Tüm tamamlayarak maç saatini bekleyen Toros Kaplanı tüm hesaplarını 3 puan üzerine yapıyor. Yeni Adana Stadı’ndaki maç 20.00’de başlayacak.

TFF 1. Ligi 2022-2023 sezonu ilk devresi son haftalarına girerken heyecan daha da artmaya başladı. Eyüpspor’un liderlik koltuğunda oturduğu ligde, Altaş Denizli, Gençlerbirliği, Altınordu, Malatya ve Tuzlaspor ekipleri ise tehlikeli bölgeden kurtulmanın hesabını yapıyor.

Riskli bölgenin hemen üzerinde yer alan Adanaspor ise tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyor. Bu sezon istikrarı bir türlü yakalayamayan turuncu-beyazlılar, bugün alt sıralarda yer alan Altaş Denizlispor’u konuk edecek.

Ligde 18 puanla 13. sırada yer alan Adana ekibi, ilk devrede kalan iki maçı da kazanıp, devre arasına moralli girmenin hesabını yapıyor.  Adanaspor, son 5 haftada 1 galibiyet 1 beraberlik ve 3 yenilgi alırken, Denizlispor ise son 5 maçta 2 galibiyet, 2 yenilgi ve 1 beraberlik aldı.

Denizlispor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyen Adanaspor, dün Eyüp Arın yönetiminde koşu ve ısınma hareketleriyle antrenmana başladı. Antrenmanın ana bölümünde futbolcular koordinasyon ve kuvvet çalışması yaptı.  Antrenman streching hareketleri ile sona erdi.

Yeni Adana Stadı’ndaki maç yarın saat 20.00’de başlayacak ve düdük Can Cengiz’de olacak. Cengiz’in yardımcıları olarak Emrah Ünal ile Hüseyin Aylak görev yapacak. Dördüncü hakem ise Ali Yılmaz olacak.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.