TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rakip Sivasspor

Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig'in 21.hafta maçında deplasmanda Sivasspor’a konuk olacak.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2023 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2023 18:08
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Rakip Sivasspor

Serhat ŞANLI

ADANA (İLKHABER) – Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig'in 21.hafta maçında deplasmanda Sivasspor’a konuk olacak. Tüm hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyen mavi-lacivertliler, deplasmandan 3 puanı alıp zirve mücadelesini sürdürmek istiyor. Sivasspor’un sahasındaki bakım nedeniyle Yeni Malatya Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak karşılaşmada düdük Burak Pakkan’da olacak.

Adana Demirspor, Süper Lig 21. haftasında deplasmanda Sivasspor’a konuk olacak. Geçtiğimiz hafta Giresunspor ile beraber kalan Adana ekibi, Sivas ekibinden 3 puanı alıp yoluna devam etmek istiyor.

Tüm hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyen Adana Demirspor, dün antrenman öncesi salonda kondisyon çalışmasının ardından ısınma hareketleriyle antrenmana başladı. 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Ardından taktik çalışmaları ve çift kale maçla son buldu. 

DÜDÜK BURAK PAKKAN’DA OLACAK

Sivasspor’un sahasındaki bakım nedeniyle Yeni Malatya Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak karşılaşmada düdük Burak Pakkan’da olacak. Pakkan'ın yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Kamil Çetin yapacak. Maçta dördüncü hakem olarak da Gürcan Hasova görev yapacak.

BERK YILDIZ AYRILDI

Adana Demirspor'da Berk Yıldız ile yollar ayrıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Oyuncumuz Berk Yıldız, Spor Toto 1. Lig kulüplerinden DyorEX Boluspor ile anlaşmış olup, sözleşmesi karşılıklı olarak fesih edilmiştir. Verdiği olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

BERK YILDIZ DYOREX BOLUSPOR İLE ANLAŞMAYA VARDI

Adana Demirspor’da karşılıklı olarak sözleşmesi feshedilen Berk Yıldız TFF 1. Lig ekiplerinden DyorEX Boluspor ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Boluspor Kulübü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Murat Sancak’a teşekkür ederek, “Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sayın Murat Sancak ve Kulüp Başkan Vekili Sayın Metin Korkmaz'a, Berk Yıldız'ın kulübümüze transferi konusunda göstermiş oldukları anlayış ve kolaylıktan ötürü teşekkür eder, Adana Demirspor’a sezonun ikinci yarısında başarılar dileriz” paylaşımında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.