TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rakip THY

Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, Mislicom Sultanlar Ligi ertelenen 18. Hafta maçında bugün Türk Hava Yolları (THY)’nı konuk edecek. Tüm hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyen Adana ekibi, 3 puanı alıp, galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2023 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2023 22:47
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Rakip THY

Firdevs ARSLAN

ADANA (İLKHABER) – Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, Mislicom Sultanlar Ligi ertelenen 18. Hafta maçında bugün Türk Hava Yolları (THY)’nı konuk edecek. Tüm hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyen Adana ekibi, 3 puanı alıp, galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Mislicom Sultanlar Ligi’nde son üç haftayı galibiyet ile kapatan ve seri yakalayan Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, deprem geçtiğimiz haftalarda ertelenen THY maçını yapacak. Son 3 haftayı kayıpsız atlatan Çukurova’nın Sultanları, puanını 29’a çıkarıp sıralamada da iki basamak yükselerek 7’ncilik koltuğuna oturdu.

Art arda 3. galibiyetini alan Çukurova Belediyesi SK. bugün erteleme maçında THY ile saat 17:00’de ASKİ Spor Salonu’nda kozlarını paylaşacak. THY ekibini de puansız gönderip play-off yolunda çıkışını sürdürmenin hesabını yapan Adana ekibi, dün Baş Antrenör Mustafa Umut Uysal yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleri başlayıp ardından iki takıma bölünerek antrenmanı sürdürdü.

GÜNDOĞDU VAKFI SEYHAN YILDIRIMSPOR VE İMAMOLU BLD’YE TEBRİK

Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, final müsabakalarında şampiyon olarak Adana’yı gelecek sezon Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde temsil edecek olan Gündoğdu Vakfı Seyhan Yıldırımspor ve Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde temsil edecek olan İmamoğlu Bld. takımlarını tebrik etti.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Çukurova’nın Sultanları, “Final müsabakalarında şampiyon olarak Adanamızı gelecek sezon Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde temsil edecek olan Gündoğdu Vakfı Seyhan Yıldırımspor ve Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde temsil edecek olan İmamoğlu Bld. takımlarını tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.” Paylaşımını yaptı.

Adana ekibi, ligin 22. Hafta maçında 01 Nisan 2023 Cumartesi günü kendi evinde Fenerbahçe’yi konuk edecek. Ardından ise ligin 23. Haftasında ise 08 Nisan 2023 Cumartesi günü lider Eczacıbaşı Dynavit’e konuk olacak.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.