TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

RAMAZANOĞLU KONAĞINDA MÜZİK DİNLETİSİ

Yazının Giriş Tarihi: 09.01.2023 16:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.01.2023 16:54

Adana-Ramazaoğlu Konağı Yöneticisi Prof Dr. Gözde Ramazanoğlu  gözetiminde sosyal etkinlikler  gerçekleştirilirken “Pandemi”  geldi. Etkinliğe  iki yıl ara verildi. Bugün  (07.01.2023) etkinliklere yeniden başlandı. Konağın sürdürümcüleri sevinçle, heyecanla özlemle oradaydılar…

Saat 11’de “Yıllar Konseri” adlı etkinlikle konak şenlendi. Başta Gözde Ramazanoğlu, izleyiciler  daha bir şenlendi, mutlu oldu.

Adana- “Kent Konseyi Kadın Meclisi Korosu Türk Müziği Konseri” adına dinletiyi Zambak Türe hazırladı, Şenay Soner yönetti.

Hicaz şarkıyla  başlandı.

“Yıllar ne çabuk geçti o günler arasından/ Bir tel saç onun kaldı bütün hatırasından/ Hâlâ duyarım bin sızı ben her yarasından/ Bir tel sac onun kaldı bütün hatırasından”

Ardından Nihavent şarkı çınladı.

“Yılları durduracak güneşi doğduracak/ Dünyamı durduracak bir sevgimi istiyorum// Deli gibi sevecek ömür boyu sürecek/ Gözlerimde tütecek bir sevgili istiyorum// Halim anlayacak derdime katlanacak/ Benimle ağlayacak sevgili istiyorum”

Şarkılar;

Bimen Şen, Uğur Şenadım, Esin Ünlü, Belgin Aydıngülü, Neriman Aşarsoylu, Şenay Soner, Mürüvet Balyemez, Seher Tüylü, Süheyla Kahya ve saz/ses, solo-koro seslendirdi.

“Bu yıl da böyle geçti şirin sözlü sevgilim/  Hayal içinde geçti o tatlı günlerimiz/ Geçen yılı yad edip üzülme ey sevgili/ Şevke ümide doğru kanatlı günlerimiz”

Kürdili hicazkarla sone erdi dinleti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.