TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

RE-OS.com, 5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

- Grifon Capital Yönetim Kurulu Başkanı Tuğra Gönden: - "Türkiye'nin geleceğine duyduğumuz güven ve tüm dünyada hızla büyüyen proptech alanında RE-OS.com'un girişimiyle fark yaratacağına olan inancımız, bizim için stratejik olan bu yatırım kararını almamıza neden oldu"

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2023 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2023 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
RE-OS.com, 5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

İSTANBUL (AA) - Dijital gayrimenkul pazarlama platformu RE-OS.com, Grifon Capital'den 5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren profesyonellerin tek bir platformda iş yönetimi ve pazarlama yapabildikleri teknolojik altyapı RE-OS.com, gayrimenkul satış ve kiralama uzmanlarının yanı sıra inşaat geliştiricileri için portföy yönetimi, talep takibi ve müşteri ilişkileri yönetimi hizmet sunuyor.

Gayrimenkullerin paylaşıldığı bir havuz sistemi sağlayan çözüm; aynı zamanda tek tıkla ilan entegrasyonları ve dijital pazarlama hizmetlerini kullanıcı ile buluşturuyor.

RE-OS.com, kısa süre önce dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield'ın Türkiye'deki şirketlerini satın alan Grifon Capital'den 5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı.

- Ciro ile kullanıcı ve gayrimenkul sayısı ikiye katlandı

Açıklamada görüşlerine yer verilen RE-OS.com kurucusu Hüseyin Öztürk, yılın ilk çeyreğinde 2022'nin aynı dönemine göre ciro ile kullanıcı ve gayrimenkul sayısının ikiye katlandığını bildirdi.

Öztürk, "Sektördeki teknoloji ve entegrasyon eksikliğinin yanında gayrimenkul satışı veya kiralama yapan profesyonelleri, gayrimenkul geliştiricilerini ve yatırımcıları bir araya getiren ortak bir platformun olmaması RE-OS.com'u kurmamıza neden oldu. Aldığımız yeni yatırımla iç pazardaki hedeflerimizi büyütürken, küresel açılım konusundaki çalışmalarımızı hızlandırmayı ve ekibimizi büyütmeyi planlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Grifon Capital Yönetim Kurulu Başkanı Tuğra Gönden ise gayrimenkul teknolojilerinin çok hızlı ve köklü bir şekilde geliştiğini belirterek, "Türkiye'nin geleceğine duyduğumuz güven ve tüm dünyada hızla büyüyen proptech alanında RE-OS.com'un girişimiyle fark yaratacağına olan inancımız, bizim için stratejik olan bu yatırım kararını almamıza neden oldu." değerlendirmesinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.