TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Red Bull Dance Your Style Dünya Finali'ne geri sayım başladı

- 10 Aralık'ta Johannesburg'da gerçekleştirilecek yarışmada Türkiye'yi Biser Bayram Mutlu ve Akay Üstünel temsil edecek

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2022 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2022 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Red Bull Dance Your Style Dünya Finali'ne geri sayım başladı

İSTANBUL (AA) - Hip hop, popping, house gibi tüm sokak dansı türlerini bünyesinde barındıran dans yarışması Red Bull Dance Your Style'ın 2022 Dünya Finali'ne geri sayım başladı.

Red Bull açıklamasına göre, izleyicilerin jüri olarak dansçıları oyladığı, 30'dan fazla ülkede, 50 ayrı noktada bölgesel elemeleri düzenlenen Red Bull Dance Your Style Dünya Finali, dünyanın en iyi dansçılarının mücadelesine sahne olacak.

Sokak dansı türlerini bünyesinde barındıran yarışmanın dünya finali, Güney Afrika'nın Johannesburg şehrinde, 10 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Türkiye finalinde oyların çoğunluğunu alarak birinci seçilen Biser Bayram Mutlu ve 2021 yılı birincisi Akay Üstünel, yarışmada Türkiye'yi temsil edecek.

Dünyanın dört bir yanından bu seneki ülke finallerini kazanan sokak dansçıları ve Red Bull Dance Your Style 2021 Dünya Finali'ne katılmaya hak kazanan 27 finalistle birlikte toplam 63 dansçı, yarışmanın bir parçası olma fırsatına sahip olacak.

Dansçıların herhangi bir street style türünde performans sergilediği, müziğe ve beklenmedik ritimlere doğaçlama ayak uydurduğu, izleyicilerle etkileşime geçtiği teke tek yarışma formatında gerçekleşen dans yarışmasının finali, Red Bull Dance TikTok hesabından canlı olarak izlenebilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.