TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rektör Elmacı yabancı uyruklu öğrencilerine seslendi: “Üniversitemizi tercih etmenizden çok mutluyuz”

AMASYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. SÜLEYMAN ELMACI, TÜRKÇE ÖĞRETİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ’NDE (TÖMER) EĞİTİM ALAN YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ. REKTÖR ELMACI, “ÖĞRENCİLERİMİZİN AMASYA ÜNİVERSİTESİ’Nİ TERCİH ETMELERİNDEN DOLAYI ÇOK MUTLUYUZ” DEDİ. BİRLİKTE KAHVALTI YAPTIĞI ÖĞRENCİLERİYLE SOHBET EDEN PROF. DR. ELMACI, “AMASYA ÜNİVERSİTESİ’NİN KÜRESEL ALANDA TANITIMINA BÜYÜK KATKIDA BULUNAN TÖMER ÖĞRENCİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİM” DİYE KONUŞTU.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2023 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2023 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Rektör Elmacı yabancı uyruklu öğrencilerine seslendi: “Üniversitemizi tercih etmenizden çok mutluyuz”

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (TÖMER) eğitim alan yabancı uyruklu öğrencileriyle bir araya geldi. Rektör Elmacı, “Öğrencilerimizin Amasya Üniversitesi’ni tercih etmelerinden dolayı çok mutluyuz” dedi.

Birlikte kahvaltı yaptığı öğrencileriyle sohbet eden Prof. Dr. Elmacı, “Amasya Üniversitesi’nin küresel alanda tanıtımına büyük katkıda bulunan TÖMER öğrencilerine teşekkür ederim” diye konuştu.

TÖMER Müdürü Doç. Dr. Nurşat Biçer de, uluslararası arenada yol almalarına katkı sağlayacak öğrencilerinin Amasya’yı yurt dışında en iyi şekilde tanıtacaklarına inandığını söyledi. Programda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Apaydın, Genel Sekreter Duran Çuhadar ile akademik ve idari personel de yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.